Blog

Small text message

About Me

My photo
Teluk Intan, Perak, Malaysia

Followers

Bismillah...

Powered by Blogger.
shockwave-flash" width="600" height="460">Blog Games

This is me...Eiman Hakimi

Friday, October 28, 2011 - - 0 Comments

Hai kawan,I'm KeyMee,

                Namaku ialah Eiman Hakimi bin Hazrul Aman.Umurku 13 thn (haha...muda lagy).Aku ddk kat Langkap,Perak.
                
                Aku wat blog ni sbab aku nak share profile aku kat korang...(haha...klau rahsie mgkin skit je aku nak gi tau korang...)
               
                 Dulu aku skolah kat SMK Dato' Sagor pada 3/1/11 smpai  2/3/11...then aku pndh kat SMK Sultan Abdullah...aku pndh sbab aku gado ngan sorang bdak....
         
                 Mase 1st time aku msok kelas baru aku...aku ter'usha' sorang bdak pompuan...name nye secret...x leh gitau...die cun bhai....tpi aku x nk 'tackle' die sbab aku org baik(haha,perasan)...

                 Smpai sini je larhh aku nk gi tau...Wslm...

This entry was posted on 6:56 PM You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

0 comments: